ZZP Nederland Starterbegeleidingssessies

Ben jij, of ken jij, iemand die binnenkort wil starten als zzp’er? Dan heeft ZZP Nederland iets waar jij misschien wel naar op zoek bent. Wij beginnen met startersbegeleiding. In een groep met  maximaal 6 startende ondernemers en onder leiding van een ervaren ondernemerscoach krijg jij het duwtje in de goede richting. Je leert van andere starters waar zij tegenaan lopen en krijgt tips om niet in de(zelfde) valkuilen te stappen. De eerste startersbegeleidingssessies die we hebben gehouden werden gewaardeerd met een 8,1 gemiddeld!

Na de sessie krijg je een e-mail met daarin alle belangrijke informatie, maar ook korting op bijvoorbeeld een adviesgesprek over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Alle zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf komen aan bod. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan. De starterssessies worden gehouden op donderdagmiddag vanaf 16.00 uur via Teams. De enige voorwaarde om mee te doen is dat je aangesloten bent bij ZZP Nederland. Ben je nog niet aangesloten sluit je dan nu aan voor slecht €22,50 ex. btw. per jaar.Ik dacht dat ik al vrij goed op weg was, maar door te sparren met andere ondernemers en de begeleiding van ZZP Nederland, ben ik toch weer tot nieuwe inzichten gekomen.

Deel deze pagina: