ZZP Zorgverzekering

ZZP Zorgverzekering

  • Korting bij 7 verschillende zorgverzekeraars
  • Met 1 telefoontje is overstappen geregeld

ZZP Zorgverzekering

Collectieve ZZP Nederland Zorgverzekering 2022

Besparen op jouw zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief van ZZP Nederland. Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de Nederlanders te veel betaalt voor hun zorgverzekering. Bij zelfstandigen ligt dat aantal nog hoger omdat er weinig collectieven voor zelfstandigen zijn.

ZZP Nederland heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je tot 5% korting krijgt op de basisverzekering en tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Hierdoor bespaar je al snel tot 60 euro per persoon op de basisverzekering, het voordeel op de aanvullende verzekeringen komt hier nog bij. De collectiviteitskorting geldt ook voor de partner en kinderen die op hetzelfde adres van de verzekeringsnemer woonachtig zijn.

Ook als je niet van zorgverzekeraar wilt wisselen kan je overstappen naar het ZZP Nederland Collectief. Een telefoontje naar jouw zorgverzekeraar is voldoende. In onderstaand overzicht vind je de telefoonnummers en de door te geven collectiviteitsnummers. Wij hebben voor jou enkele bespaartips voor de premie van jouw zorgverzekering opgesteld.


Wijzigingen basisverzekering 2022

Ook in 2022 zijn er weer enkele wijzigingen in de basisverzekering. Hier lees je welke.

Collectiviteitskortingen bij 7 zorgverzekeraars

In de tabel hieronder kun je zien hoeveel collectiviteitskorting wordt gegeven op de basis- en aanvullende verzekeringen. Deze kortingen gelden voor zowel natura- als restitutieverzekeringen.
Bereken je premie bij één van de verzekeraars hierboven door op de afsluitlink onder aan de naam van de verzekeraar te klikken of gebruik de premievergelijker die je hieronder aantreft.

Scroll in tabel om meer te zien
  Korting basis Korting aanvullend
a.s.r. (Zorg voor Ondernemers) 5% 10%
CZ 4% 10%*
Zilveren Kruis (Basis + Budget)
Zilveren Kruis (Basis Exclusief)
3,5%
0%
10%
10%
Menzis 5%** 9%**
VGZ 4% 15%
ONVZ 4% 10%
Nationale Nederlanden 4% 20%

*CZ biedt voor collectief verzekerden speciale collectieve aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende dekkingen hebben een uitgebreidere dekking dan de reguliere aanvullende verzekering. De premies zijn daarom ook iets duurder dan reguliere aanvullende verzekeringen. 
** Op Menzis Basis Voordelig is geen korting van toepassing.


Jouw zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Met onderstaande link kan je de verzekeraars met een collectieve korting van ZZP Nederland Verzekeringen met elkaar vergelijken. Je kan ook jouw huidige zorgverzekering toevoegen in de vergelijking

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Welke unieke voordelen bieden zorgverzekeraars?

Naast het verschil in premie zijn er ook nog andere aspecten die kunnen meewegen in je keuze voor een bepaalde zorgverzekeraar. We zetten de unieke voordelen per collectieve zorgverzekeraar via ZZP Nederland voor je op een rij.

Naar de unieke voordelen

Wisselen of overstappen van zorgverzekeraar is eenvoudig

Ben je al verzekerd bij een van de verzekeraars? Dan kan je telefonisch bij de betreffende verzekeraar aangeven dat je bent aangesloten bij ZZP Nederland en het collectiviteitsnummer doorgeven.

Als je van jouw huidige zorgverzekeraar wilt overstappen naar een van onze collectieve verzekeringen dan hoef je weinig te doen. Als je hierboven klikt op de verzekeraar van jouw keuze, kom je op de pagina van de betreffende verzekeraar terecht. Hier vul je jouw gegevens in en de verzekeraar zorgt voor de rest. Ook jouw huidige zorgverzekering wordt dan automatisch opgezegd per 1 januari 2022.Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet je aangesloten zijn bij ZZP Nederland. Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Downloads

  1.  
    Download (226 kB)

    PDF Bestand