Ziekte en Arbeidsongeschiktheid ZZP

Ziekte en Arbeidsongeschiktheid ZZP

 • Actie; € 100,- korting op adviestraject door deskundige adviseur
 • Aanzienlijke premiekortingen bij diverse verzekeraars
 • Speciaal voor aangeslotenen ZZP Nederland

Ziekte en Arbeidsongeschiktheid ZZP

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zzp'ers

Als zzp’er of ondernemer sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af voor het geval je door een ongeval of ziekte niet kan werken. Zeker bij langdurige arbeidsongeschiktheid is dit inkomensrisico vaak enorm. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid moet immers de periode tot AOW datum overburgd worden, dit risico kan oplopen tot honderduizenden euro's.

ZZP Nederland heeft voor haar achterban bij diverse verzekeraars zeer aantrekkelijke kortingen geregeld voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, en hiermee de betaalbaarheid verbeterd.

Direct online afsluiten

Je kan via onderstaande link een premie berekenen en de arbeidsongeschiktheidsverzekering direct online afsluiten.

Berekenen en/of advies

Via onderstaande link kan je een vrijblijvende premie vergelijking maken tussen meerdere verzekeraars, met vaak interessante collectiviteitskortingen .


Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur?

Ondanks dat ZZP Nederland voor haar achterban bij diverse verzekeraars zeer aantrekkelijke kortingen heeft weten te bedingen voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV), denken nog steeds veel mensen dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering heel duur is. Via onze tool premieberekening kun je eenvoudig een indicatie krijgen hoeveel deze premie in jouw situatie is. Vaak zien wij dat deze lager is dan verwacht.

Daarnaast zijn er steeds meer oplossingen dan alleen de oplossing van een volwaardige AOV tot eindleeftijd. Er zijn bijvoorbeeld verzekeringen mogelijk met een beperkte uitkeringsduur of een langere eigen risicoperiode. Wie ziek wordt, kan dan bijvoorbeeld twee of vijf jaar terugvallen op een uitkering. Omdat de uitkeringsduur beperkter is en dus niet tot aan de pensioenleeftijd hoeft te worden uitgekeerd, zijn dit soort oplossingen een stuk betaalbaarder. Hierbij dient goed gekeken te worden naar een eventueel partnerinkomen, financiële reserves en de risico’s van een beperktere dekking. Maar ZZP Nederland Verzekeringen kan je adviseren over polissen van diverse maatschappijen met veelal een collectieve korting voor de aangeslotenen van ZZP Nederland.  
Download (375 kB)

Het afsluiten van een AOV is best lastig en complex. Om het begrijpelijk te maken kan je gratis een boekwerkje downloaden met alle uitleg over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.


Quickscan: Ben ik vitaal?

Hoe vitaal ben jij? Doe de quickscan en krijg een indicatie van wat goed gaat en wat je nog kunt verbeteren op het gebied van vitaliteit. Meer vitaliteit zorgt voor meer
energie en plezier in je werk. En dit heeft een positieve invloed op je (toekomstige) inzetbaarheid. Het invullen van de quickscan duurt ongeveer 5 minuten.

De quickscan is ontwikkeld door Reaal, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam en is specifiek bedoeld voor zelfstandigen. 

Doe de Quickscan


Ook interessant

Lees ook dit artikel (pagina 22), dat heeft gestaan in de speciale bijlage van Algemeen Dagblad, waarin directeur Arjen Vrolijk vertelt over het belang van risicoberekeningen en verzekeren.* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet je aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)

Verzekeringskaarten

Met een verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is.

Verzekeringskaarten

Hulp nodig?

Bel voor meer informatie met onze verzekeringsadviseurs, voor een scherp premievoorstel met een uitstekende dekking.

050-7001952

Stuur ons een bericht


Downloads

 1.  
  Download (1 MB)

  PDF

 2.  
  Download (1,1 MB)

  PDF

 3.  
  Download (226 kB)

  PDF Bestand