Verzekeringen

Verzekeringen

  • Nuttig, Betaalbaar en Transparant
  • Onafhankelijk advies

Onze verzekeringen

Verzekeringen voor zzp'ers

Als zzp’er loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er vaak pas achter komt als het al te laat is. Alles te verzekeren is vaak niet nodig, immers, ondernemen is zaken doen voor eigen rekening en risico. Maar een aantal verzekeringen zijn erg verstandig, met name voor de risico's die je zelf niet kan dragen. Bedenk ook dat verzekeringen die je privé hebt afgesloten geen enkele dekking geven voor jouw werkzaamheden als zelfstandige.

Hulp nodig?

Bel voor meer informatie

ZZP Nederland Verzekeringen

ZZP Nederland heeft voor aangesloten zelfstandigen een eigen team met ervaren en deskundige adviseurs in huis met volledige vergunning. Niet afhankelijk van maatschappijen, en in jouw belang, adviseren onze mensen jou objectief op ieder gebied van verzekeren. Voorop staat een duidelijke voorlichting, op een wijze die past binnen het beleid van belangenbehartiger ZZP Nederland: Nuttig, Betaalbaar en Transparant. 

* Voor het afsluiten van een verzekering bij ZZP Nederland Verzekeringen moet je aangesloten zijn bij ZZP Nederland.  Eerst aansluiten (slechts € 22,50 p/j)


Documenten

  1.  
    Download (226 kB)

    PDF-bestand