Opdrachten

Bouwmaat

ZZP Nederland is een samenwerking aangegaan met Bouwmaat. Via de website www.Allesvoorslimmerbouwen.nl  kun je klussen vinden, waar je op in kunt schrijven. Je moet er dan wel voor zorgen dat je een profiel hebt aangemaakt.

Naast potentiële opdrachten uit de buurt, voorziet Bouwmaat de vakman ook van andere diensten en voordelen. Een platform met interessante artikelen en tips over slim ondernemen, hogere omzet behalen en meer vrije tijd. Je vindt hier alles onder één dak.  


Jellow

ZZP Nederland werkt samen met Jellow. Jellow brengt zzp'ers werkzaam in de zakelijke dienstverlening rechtstreeks in contact met interessante opdrachtgever. Je kunt je eigen profiel aanmaken en je zo etaleren bij een van de snelgroeiende groep opdrachtgevers met landelijke dekking. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Jellow Services, zoals het uitbesteden van contractmanagement, debiteurenrisico's etc. Meer over Jellow en aanmelden.


ZP&Co

De coöperatie ZP&co is een organisatie die expertise Zelfstandig Professionals bemiddelt naar opdrachten in het bedrijfsleven (top 500 bedrijven en grotere MKB bedrijven) en (Semi) overheidsbedrijven zoals ministeries, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Politie, Defensie, Woningbouwverenigingen, Gezondheidszorg, Onderwijs en Universiteiten. Via de website van ZP&Co kun je je inschrijven om opdrachten te verkrijgen.

Deel deze pagina: