Onbeperkt gebruik van onze Helpdesk

Service

De helpdesk van ZZP Nederland staat op werkdagen van 08.30 – 17.30 uur voor aangeslotenen klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. De kennis van onze helpdeskmedewerkers is zonder meer breed en vrijwel iedere vraag weten zij direct te beantwoorden. ZZP Nederland heeft geen specifieke kennis van technische zaken van jouw vak, wel alle kennis op het gebied van zzp-ondernemerschap

Het kan voorkomen dat wij niet direct een pasklare oplossing op jouw vraag hebben. In dat geval zullen we je gegevens noteren en op zoek gaan naar een oplossing. De service van de ZZP Helpdesk is alleen voor mensen die aangesloten zijn bij ZZP Nederland. De mensen van de helpdesk vragen je om jouw aansluitnummer.


Hulp en advies voordat je start als zzp’er

Zzp’ers lopen bij het starten tegen allerlei vragen aan. Regels, Belastingen, Wet DBA en modelovereenkomsten, btw, opdrachten aangaan, contracten etc. Juist dan is het handig om gebruik te maken van de Helpdesk van ZZP Nederland. Zij leggen je op een eenvoudige wijze uit hoe alles werkt en beantwoorden iedere vraag. De kosten voor een abonnement zijn erg laag en je kunt hiermee een hoop besparen.

Wil je gebruik maken van dit voordeel?

Sluit je dan aan bij ZZP Nederland voor slechts € 22,50 p.j. excl. btw

Aansluiten bij ZZP Nederland

E-mail of telefoon

Complexe vragen ontvangen we graag via e-mail, dit geeft ons iets meer tijd voor een weloverwogen en goed antwoord.  Vermeld op het formulier ook je aansluitnummer. Om gebruik te maken van de helpdesk via mail kan je onderstaande knop gebruiken.


Al aangesloten bij ZZP Nederland?

Om gebruik te maken van de helpdesk kan je onderstaande knop gebruiken. De helpdesk is alleen voor aangeslotenen van ZZP Nederland.

Deel deze pagina: