Gratis Tango Q8-tankpas en voordelig tanken

Mobiliteit en reiskosten

Profiteer van de hoogste kortingen met de Tango Q8 Tankpas

  • Hoge garantiekorting op de Tango adviesprijs (best of both) in Nederland. Indien pompprijs lager dan de adviesprijs minus de garantiekorting geldt de pompprijs*
  • Geen bonnetjes meer
  • Geen borg
  • Kaarten zijn gratis, geen vaste kosten, geen andere verplichtingen
  • Tanken bij meer dan 1000 tankstations in Nederland: Tango, Q8, OK, Sakko, Texaco/ Esso (EG Group) en AVIA  en ruim 1600 tankstations in de hele Benelux
  • Gratis Tango App (of Q8 App voor België en Luxemburg)  met alle deelnemende tankstations
  • Gratis online en real time kaartmanagement (Q8 Liberty Web)
  • Focus op veiligheid
  • Geen afnameverplichting en geen verplichte contractduur
  • Nieuw: Tango-Electric

*Sommige tankstation bieden al brandstof aan onder de landelijke adviesprijs. Hierdoor kan de daadwerkelijke korting lager uitvallen of zelfs helemaal vervallen. Nog steeds raden wij in dat geval een tankpas aan vanwege de administratieve voordelen.

Abonnees van ZZP Nederland bestellen kosteloos een Tango Q8 tankpas en tanken daarna met korting. De zakelijke tankkaart voor zelfstandigen aanvragen doe je in 2 minuten.


Korting

Nederland Exclusief btw Inclusief btw Producten Stations
Tango 12,50 cent/liter 15,13 cent/liter Alle Alle
Q8/Partnerstations - OK/SAKKO 12,50 cent/liter 15,13 cent/liter Alle Alle
Avia 10,00 cent/liter 12,10 cent/liter Alle Alle
Esso/Texaco 10,00 cent/liter 12,10 cent/liter Alle Alle

Tankpassen vergelijken

ZZP Nederland & Tango Q8 tankpas

Andere tankpassen

Gratis aanvragen

€ 70 aanschafkosten

Geen borgstelling

Borgstelling van minimaal € 200

4 jaar geldig

2 tot 4 jaar geldig

Geen maandelijkse abonnementskosten

0 tot € 9,25 per maand

Geen gedoe met bonnetjes

Geen gedoe met bonnetjes

Automatische facturatie

Meestal automatische facturatie

Waarom een tankpas?

Met de gratis tankpas van ZZP Nederland ben je in één keer af van alle administratie rondom tanken. Je krijgt 2 keer per maand een elektronische factuur opgestuurd, die na 9 dagen automatisch wordt geïncasseerd. Deze facturen hoef je dan alleen nog maar aan het eind van het kwartaal in te dienen bij de btw-aangifte.

Zakelijk tankpas voorkomt problemen met Belastingdienst

De Belastingdienst controleert streng op banktransacties en accepteert alleen btw-aftrek op brandstof, wanneer dit is betaald met behulp van een zakelijk betaalmiddel, zoals een zakelijke betaalpas, creditcard of tankpas.

Gratis tankpas aanvragen

Een tankpas aanvragen doe je in 2 minuten. Hiervoor moet je wel abonnee zijn van ZZP Nederland. Voor nog geen 2 euro per maand ben je al aangesloten en geniet je naast een gratis tankpas van nog veel meer voordelen, zoals korting op je rittenregistratie en voordelig een auto leasenVoordelig tanken in België en Luxemburg

Er is trouwens ook de mogelijkheid om in plaats van een normale tankkaart de Tango Q8 Liberty Card Beneluxpas aan te vragen. Hiermee kan je ook bij de bemande Q8 stations en de onbemande Q8 Easy tankstations terecht. Heb je al eerder de Tango Q8 Liberty Card Nederland besteld en wil je toch liever de Tango Q8 Liberty Card Beneluxpas, dan kan je deze kosteloos inwisselen bij Q8. Neem dan contact op met de Q8 klantenservice: 070-3152650.


Het zakelijk rijden van een privé auto

Als je met jouw privéauto ook zakelijke kilometers rijdt, kan je deze declareren bij je eigen bedrijf. Deze vergoeding geldt ook wanneer het een huurauto betreft. Lees hier hoeveel km vergoeding je krijgt en welke fiscale voordelen je nog meer uit je privéauto haalt.

Deel deze pagina: