ZZP en corona

ZZP en het coronavirus: alle informatie en regelingen

Vanwege de economische gevolgen van het coronavirus kunnen ondernemers een aanvraag doen om in aanmerking te komen voor uitzonderlijke financiële steun van het kabinet. In dit dossier vind je alles over de verschillende opties.

Wat doet stichting ZZP Nederland?
Het ministerie SZW ziet in dat ze hulp nodig hebben vanuit de praktijk, daarom hebben ze ZZP Nederland gevraagd zitting te nemen in de klankbordgroep. Dit betekent dat we alle zaken die jullie ons melden in kunnen brengen. Naast de ministeries hebben we korte lijnen met de uitvoerende organisaties, zoals de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG/Divosa), de Belastingdienst, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het UWV. Ook bij deze organisaties kunnen wij jullie meldingen inbrengen. Mocht je dus ergens tegen aan lopen, waar wij nog niet van afweten, meld het ons dan via info@zzp-nederland.nl


Aansluiten bij ZZP Nederland

ZZP Nederland is er voor alle zzp’ers. Onze lobby in Den Haag heeft ervoor gezorgd dat wij nu volop meedenken en meewerken in de uitwerking van de steunmaatregelen om ervoor te zorgen dat deze zo goed mogelijk aansluit bij de praktijk. Maar hiermee stopt het niet, wij willen zzp’ers in deze lastige periode ook helpen met het aanvraagproces van de steunmaatregelen. Dat doen wij via onze bestaande helpdesk, deze helpdesk is er voor onze abonnees. 

Toch nog een vraag over de coronaregelingen?

Wij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en sluit je dan aan bij ZZP Nederland.

Deel deze pagina: